Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

H-10 LAS PALMERAS

   Playa De Las Americas, Spania


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul H10 Las Palmeras 4* este un complex hotelier situat la aproximativ 500 de metri de plaja si foarte aproape de centrul statiunii Playa de Las Americas. Ofera acces direct la promenada de pe malul oceanului, 3 piscine in aer liber, 4 restaurante si terenuri de tenis. Facilitati camere
Hotelul dispune de 519 camere toate fiind echipate cu aer conditionat; minibar; TV cu canale internationale si baie cu un echipament complet ce detine si uscator de par. Camerele, toate spatioase si luminoase pot beneficia la cerere si de frigider si seif. Unele camere dispun de balcon.

Facilitati hotel
Hotelul dispune de numeroase facilitati,precum:2 piscine pentru adulti dintre care una este incalzita pe timp de iarna; o piscina pentru copii; 4 terenuri de tenis; magazin pentru suveniruri; camera de jocuri si camera pentru vizionare TV; sala de gimnastica; receptie deschisa 24 de ore; terasa; facilitati pentru persoane cu handicap; lift; seif; camere de familie; aer conditionat; 4 restaurante dintre care unul de tip bufet ce ofera un spectacol gastronomic, un restaurant langa piscina; un restaurant langa mare si unul a la carte ce ofera specialitati din bucataria italiana; 3 baruri dintre care unul ofera muzica live in timpul iernii; miniclub pentru copii cu varste cuprinse intre 4-11 ani ce ofera minidisco, jocuri acvative, picturi, jocuri Wii si diverse alte jocuri; o sala de conferinte cu o capacitate de 90 de persoane; room service; servicii de inchiriere auto; servicii de calcatorie; spalatorie; internet wireless gratuit acesta fiind disponibil in zonele publice si o echipa de animatie ce ofera numeroase modalitati de distractie si relaxare.

Localizare
Situat la 500 de m de principalele plaje, avand o priveliste catre mare si un acces direct catre promenada, hotelul de 4 stele H10 Las Palmeras este inconjurat de intinse gradini subtropicale. Hotelul se afla localizat la 15 km de aeroportul Tenerife Sur si la 85 de km de aeroportul Tenerife Norte.Fata de capitala Santa Cruz acesta se afla la o distanta de 77 km.