Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALEA HOTEL & SUITES


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Facilitati hotel
Hotelul, deschis in 2010, este format dintr-o cladire principala si mai multe cladiri secundare si dispune de restaurant cu terasa, baruri, minimarket, parcare, program de animatie, 3 piscine exterioare, sezlonguri si umbrele la piscina si la plaja, piscina interioara (deschisa aprox. Mai-Octombrie), tenis de masa, teren de tenis (rachete de tenis si mingi cu garantie), aerobic, volei la plaja, darts, centru Spa, miniclub pentru copii (4-12 ani), piscina, teren de joaca, bufet.

Localizare
Alea Hotel & Suites este amplasat direct pe plaja de nisip din statiunea Skala Prinos, la aproximativ 800 m de centru. La aproximativ 12 km se afla capitala insulei - Limenas, unde turistii au la dispozitie multe magazine, baruri si restaurante.

Facilitati camere
Hotelul detine 104 camere cu baie proprie, uscator de par, telefon, TV satelit, DVD-player, minifrigider, seif, aer conditionat/incalzire (in functie de sezon, centralizat), balcon/terasa.