Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Genius Delta Resort


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

ACCES
Acces rutier: Tulcea - Murighiol. Se poate ajunge cu masina pana la Murighiol si transferul catre hotel se face cu barca rapida, cca 15 minute.
CAZARE
Corpul de cladire principal este compus din 10 camere duble twin, 4 camere duble matrimoniale si 2 apartamente (1 dormitor + zona de living cu canapea extensibila). Vilele au 4 apartamente: fiecare apartament dispune de dormitor + o zona de living cu canapea extensibila. Fiecare vila are 4 apartamente: Apartamentele sunt compuse din 1 dormitor + 1 zona de living cu canapea extensibila.
MASA
Restaurantul are o capacitatea de 100 de locuri in interior si inca 70 de locuri pe terasa. Meniul restaurantului este cu specific pescaresc, in acelasi timp oferind variante si pentru cei care prefera preparatele din carne de pui, porc, miel sau meniuri vegetariene. tim cu totii ca orice preparat este mai bun daca este servit intr-o locatie potrivita si de aceea va invitam sa luati masa pe terasasa construita cu iesire direct pe bratul Sf. Gheorghe sau in restautarantul special amenajat pentru a creea o atmosfera unica.
AGREMENT
Piscina, de dimensiuni generoase (18 metri lungime si 8 metri latime), este amplasata intr-un cadru feeric, in centrul unei gradini de salcii, pe malul celui mai vechi brat al Dunarii – Sfantul Gheorghe. Zona de piscina pune la dispozitia turistilor sezlonguri cu perne comfortabile, umbrelute, hamace, o terasa acoperita si un bar la piscina unde se poate savura o inghetata racoritoare, o salata de fructe impreuna cu un cocktail dar si o bere rece sau o limonda.
Fie ca va aduceti echipamentul dumneavoastra de pescuit sau il folositi pe cel din dotarea hotelului, in Delta Dunarii veti avea parte de o experienta la pescuit unica. La Genius Delta Resort puteti pescui direct din gradina hotelului – aveti la dispozitie mai multe locuri special amenajate si puteti benificia in acelasi timp de confortul resortului. Pentru cei impatimiti, barcagii/pescarii specializati va pot transporta catre locuri de pescuit numai de ei stiute, va pot impartasi din secretele meseriei de pescar astfel incat sa aveti garantia un capturi record.
Pentru impatimitii de birdwatching, peste 300 de specii de pasari asteapta sa fie pozate, admirate, urmarite, descoperite. Cea mai mare colonie de pelicani din Europa, cele mai multe gaste cu rosu din lume, cei mai multi cormorani mici din lume, pasari migratoare exotice care vin tocmai din Asia, toate aceatea la numai 5 minute de mers cu barca fata de Genius Delta Resort. Iata ce pasari mai puteti vedea la o partida de birdwatching in Delta Dunarii: pelicanul, lebada, egreta mare, egreta mica, cormoranul, gainusa de balta, gasca cu gatul rosu, corcodelul mare, dumbraveanca, piciorongul, prigoria, pupaza, rata pestrita si multe altele…!
SERVICII GRATUITE
Acces internet Wi-Fi, televizor, aer conditionat, acces la piscina exterioara (sezlong si prosop gratuit, in limita locurilor disponibile), receptie deschisa non stop, informatii turistice, informatii cultural sportive, agrement, trezirea turistilor la cerere, pastrarea obiectelor de valoare, primirea si transmiterea mesajelor, informatii privind prestarea unor servicii, starea vremii, transportul bagajelor.
SERVICII CU PLAT
Inchirieri barci cu motor pentru plimbari in delta, transfer cu ambarcatiunile complexului intre Murighiol -Uzlina-Murighiol, excursii in cele mai frumoase zone ale Deltei, pescuit, birdwatching, servicii telefonice locale, interurbane, internationale, servicii postale de curierat, transmitere e-mail-uri, servicii de brotica (fax, copiere documente, print, scan), salvare documente pe stick sau CD, evenimente speciale, petreceri ocazionale, activitati de protocol, rezervarea de bilete de tren.
AVANTAJE COPII
Copilul cu varsta pana la 7 ani cazat in camera cu 2 adulti beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun, fara pat suplimentar.