Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Pensiunea Agroturistica Tamarin este amplasata pe canalul Uzlina, canal care face legatura intre bratul Sf. Gheorghe si complexul de lacuri Uzlina, Isac, Chiril. Se ajung cu auto pana la Murighiol, unde se poate parca in siguranta, spatiu inchis cu paza permanenta, de aici turistii sunt preluati de ambarcatiuni si condusi la locul de cazare.
Pensiunea Agroturistica Tamarin este amplasata in inima Deltei Dunarii, pe canalul Uzlina, canal care face legatura intre bratul Sf. Gheorghe si complexul de lacuri Uzlina, Isac, Chiril. Facilitati Pensiune Aveti posibilitatea admirarii florei si faunei Deltei Dunarii, trasee turistice (deplasarea se face cu ambarcatiunile Pensiunii Tamarin si personal autorizat, piscina. Traseele si locurile de pescuit sunt stabilite de Biosfera Deltei Dunarii. Acestea se aleg la fata locului, de comun acord cu personalul pensiunii. Facilitati Camere Pensiunea dispune de 2 case de vacanta dotate cu centrala termica (apa calda&caldura). - Vila 1 - parter: 2 camere duble cu baie fiecare - etaj: 2 camere duble & 1 camera single cu baie pe palier - Vila 2 - parter: 2 camere duble cu baie pe palier - etaj: 3 camere duble cu baie pe palier - 3 casute duble (2 camere, grup sanitar, hol, aer conditionat) - 10 casute, fiecare cu 2 paturi, grup sanitar si instalatie de aer conditionat; - Vila Tamarin Agrotur (etaj: 1 tripla; 3 duble, fiecare cu grup sanitar; mansarda: 1 tripla, 3 duble, fiecare cu grup sanitar) Masa Mic dejun continental, dejun si cina cu specific pescaresc, la solicitarea turistilor se asigura meniuri pe baza de carne de porc, vita, pasare, legume, peste, etc, stabilit de comun acord seara pentru a doua zi.