Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Dorna

   Vatra Dornei, Romania


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel Dorna este situat in statiunea Vatra Dornei, la baza Partiei Parc. Facilitati hotel: restaurant (capacitate de 140 locuri), centru Wellness si Spa, piscina interioara incalzita, saune (uscata, umeda, salina), frigidarium (camera rece), sala fitness, masaj, sala de conferinte (capacitate de 55 de locuri), dotata cu internet wirless gratuit, videoproiector, ecran proiecţie, flipchart, microfon , loc de joaca pentru copii, internet gratuit, parcare gratuita. Hotelul Dorna are o capacitate totala de 40 spatii de cazare dotate modern, camere tip Standard sau Superior, Apartamente Deluxe si Suite Superior. Facilitati camere: televizor cu ecran LCD cu diagonala de 81 cm, program TV prin cablu, internet gratuit WiFi si cablu, aparat aer conditionat, seif, minibar, halat si papuci de unica folosinta, produse cosmetice, priza pentru aparatul de barberit in baie, uscator de par, baie proprie cu dus, acces pe baza de cartela electronica.
Descriere camere:
televizor cu ecran LCD cu diagonala de 81 cm, program TV prin cablu, internet gratuit WiFi si cablu, aparat aer conditionat, seif, minibar, halat si papuci de unica folosinta, produse cosmetice, priza pentru aparatul de barberit in baie, uscator de par, baie proprie cu dus, acces pe baza de cartela electronica.
Descriere facilitati:
restaurant (capacitate de 140 locuri), centru Wellness si Spa, piscina interioara incalzita, saune (uscata, umeda, salina), frigidarium (camera rece), sala fitness, masaj, sala de conferinte (capacitate de 55 de locuri), dotata cu internet wirless gratuit, videoproiector, ecran proiecţie, flipchart, microfon , loc de joaca pentru copii, internet gratuit, parcare gratuita. Hotelul Dorna are o capacitate totala de 40 spatii de cazare dotate modern, camere tip Standard sau Superior, Apartamente Deluxe si Suite Superior.
Locatie:
situat in statiunea Vatra Dornei, la baza Partiei Parc.