Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Academy (fostul Veronica)


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Academy este pozitionat in zona nordica a statiunii, la 50 m de plaja. Facilitati hotel: receptie non-stop, terasa, gradina, seif, aer conditionat, camera de bagaje, serviciu de concierge, biblioteca, teren de tenis, loc de joaca pentru copii, vestiare, animalele de companie acceptate (cost suplimentar), sala de conferinta si petreceri, fax/copiator (cost suplimentar), serviciu de calcatorie (cost suplimentar), curatatorie chimica (cost suplimentar), spalatorie (cost suplimentar), scaun de masaj, transfer aeroport (cost suplimentar), zona pentru fumatori, camere pentru nefumatori, camere de familie, automat (bauturi), parcare gratuita, parcare pentru persoanele cu dizabilitati, internet wireless gratuit. Hotelul dispune de 120 de camere duble, 3 apartamente. Facilitati camere: baie proprie cu cada sau dus, minibar, TV, aer conditionat, radio,canale prin satelit, canale prin cablu.
Descriere camere:
baie proprie cu cada sau dus, minibar, TV, aer conditionat, radio,canale prin satelit, canale prin cablu.
Descriere facilitati:
receptie non-stop, terasa, gradina, seif, aer conditionat, camera de bagaje, serviciu de concierge, biblioteca, teren de tenis, loc de joaca pentru copii, vestiare, animalele de companie acceptate (cost suplimentar), sala de conferinta si petreceri, fax/copiator (cost suplimentar), serviciu de calcatorie (cost suplimentar), curatatorie chimica (cost suplimentar), spalatorie (cost suplimentar), scaun de masaj, transfer aeroport (cost suplimentar), zona pentru fumatori, camere pentru nefumatori, camere de familie, automat (bauturi), parcare gratuita, parcare pentru persoanele cu dizabilitati, internet wireless gratuit. Hotelul dispune de 120 de camere duble, 3 apartamente.

Facilitati

Terrace
TV in room
Bathroom
Air conditioning
Minibar
Shower
Hairdryer
Private bathroom
Cable/Satellite TV
Free wireless internet
Free parking
Balcony
Reception desk
24-Hour Front Desk
Heating
Garden
Tennis court
Beach view
Kids playground
Permite animale de companie

Locatie