Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Afrodita este situat in statiunea Venus, de pe litoralul Marii Negre, in apropierea orasului Mangalia. Facilitati hotel: restaurant (capacitate 180 de locuri), terasa, bar,terasa,sala de conferinte, piscina exterioara, masaj, pc dedicat internet data port in lobby, parcare (in limita locurilor disponibile) supravegheata video, room service, cutie de valori la receptie, apel de trezire, imprimanta, scaner, copiator, fax - la receptie, camere pentru fumatori si nefumatori, punct medical in apropiere, doctor la cerere (acces din receptie), rezervare taxi, inchirieri auto. Dispune de 5 apartamente de lux, 114 camere duble si 5 camere single. Facilitati camere: aer conditionat, minibar, tv prin cablu, telefon cu acces international, internet wireless, sistem de inchidere pe baza de cartela, balcon pentru camerele de la etaj, cabina de dus, uscator de par.
Hotelul Afrodita este situat in statiunea Venus, de pe litoralul Marii Negre, in apropierea orasului Mangalia. Facilitati hotel: restaurant (capacitate 180 de locuri), terasa, bar,terasa, sala de conferinte, piscina exterioara, masaj, pc dedicat internet data port in lobby, parcare (in limita locurilor disponibile) supravegheata video, room service, cutie de valori la receptie, apel de trezire, imprimanta, scaner, copiator, fax - la receptie, camere pentru fumatori si nefumatori, punct medical in apropiere, doctor la cerere (acces din receptie), rezervare taxi, inchirieri auto. Dispune de 5 apartamente de lux, 114 camere duble si 5 camere single. Facilitati camere: aer conditionat, minibar, tv prin cablu, telefon cu acces international, internet wireless, sistem de inchidere pe baza de cartela, balcon pentru camerele de la etaj, cabina de dus, uscator de par.
Descriere camere:
aer conditionat, minibar, tv prin cablu, telefon cu acces international, internet wireless, sistem de inchidere pe baza de cartela, balcon pentru camerele de la etaj, cabina de dus, uscator de par.
Descriere facilitati:
restaurant (capacitate 180 de locuri), terasa, bar,terasa,sala de conferinte, piscina exterioara, masaj, pc dedicat internet data port in lobby, parcare (in limita locurilor disponibile) supravegheata video, room service, cutie de valori la receptie, apel de trezire, imprimanta, scaner, copiator, fax - la receptie, camere pentru fumatori si nefumatori, punct medical in apropiere, doctor la cerere (acces din receptie), rezervare taxi, inchirieri auto. Dispune de 5 apartamente de lux, 114 camere duble si 5 camere single.
Locatie:
Hotelul Afrodita este situat in statiunea Venus, de pe litoralul Marii Negre, in apropierea orasului Mangalia.