Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare: Vila Suzana, este amplasata in statiunea Venus, intr-o zona linistita, la 10 minute de mers catre plaja, oferind confortul unei vacante relaxante. Locatia se afla vizavi de herghelia de la Venus, unde se poate face echitatie.

Descriere: Vila Suzana dispune de 16 camere duble si apartamente.
Cele 8 apartamente existente se compun din dormitor, living si baie, minibucatarie, avand la dispozitie Tv Lcd in dormitor, iar in living: Tv Lcd, aer conditionat, canapea extensibila, frigider, cuptor cu microunde, vesela in bucatarie.
Camerele duble matrimoniale dispun de minibar, tv lcd si aer conditionat, iar camerele family recomandate pentru 2 adulti +1 copil, dispun in plus, pat suplimentar-copil. Aceste camere sunt pozitionate in vile distincte, prevazute cu intari separate si terase individuale.

Daca doriti aer curat, avem si o gradina spatioasa, gratare la dispozitia dumneavoastra, foisoare sa va ofere umbra, piscina, bar, sezlonguri.
De asemenea turistii nostri beneficiaza de reduceri la sezlonguri la plaja privata Habana Beach, de langa Plaja Europa FM, cordon plaja Venus-Saturn.

Facilitati

Piscină