Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Carmen (fostul Brandusa)


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Carmen se afla in zona centrala a statiunii, pe promenada cu magazine, la 50 de metri de plaja.

Facilitati hotel: receptie non-stop, lift, restaurant, terasa, gradina, loc de joaca pentru copii, divertisment (muzica live), WI-FI gratuit, parcare gratuita, parcare pentru persoanele cu dizabilitati, camera de bagaje, reducere acordata la achizitia sezlongurilor pe plaja Bali, situata la 50 de metri de hotel.

Facilitati camere: frigider, TV, telefon, aer conditionat, baie proprie cu dus, balcon.

AMPLASARE: (fost Hotel Brandusa) in zona centrala a statiunii, pe promenada cu magazine, la 50m de plaja.
FACILITATI HOTEL: 88 camere duble, lift, restaurant, terasa cu muzica live, loc de joaca pentru copii, amplasat in gradina hotelului (cu tobogane, leagane, balansoare si trambuline), Wi-Fi, parcare gratuita (in limita locurilor disponibile), reducere acordata la achizitia sezlongurilor pe plaja Bali, situata la 50m de hotel pe plaja mare a statiunii.
FACILITATI CAMERE: minibar, TV, telefon, AC, baie proprie cu dus.

TOMBOLA: la sfarsitul lunii iunie 2021, hotelul organizeaza o tombola pentru toti turistii care au beneficiat de un sejur in luna iunie 2021, in urma careia va fi extras numele castigatorului care va beneficia de un sejur gratuit in sezonul 2022 - luna iunie - echivalent cu sejurul efectuat in acest sezon.

Descriere camere:
frigider, TV, telefon, aer conditionat, baie proprie cu dus, balcon.

Descriere facilitati:
receptie non-stop, lift, restaurant, terasa, gradina, loc de joaca pentru copii, divertisment (muzica live), WI-FI gratuit, parcare gratuita, parcare pentru persoanele cu dizabilitati, camera de bagaje, reducere acordata la achizitia sezlongurilor pe plaja Bali, situata la 50 de metri de hotel.

Locatie:
Hotelul Carmen se afla in zona centrala a statiunii, pe promenada cu magazine, la 50 de metri de plaja.

Locatie