Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare: Hotelul Dana este localizat intr-o zona linistita, plina de verdeata, la doar 300 m de plaja.

Descriere: Vegetatia luxurianta, gazonul proapat tuns, florile exotice combinate cu designul tipic mediteranean al resortului creeaza o atmosfera ideala pentru relaxare. aDana Resorta a devenit cunoscut de-a lungul anilor ca oaza de verdeata de pe litoral, fiind clasat in topul complexurilor turistice de la malul marii. Dana Resort, paradisul verde al litoralului, este amplasat intr-un cadru natural extraordinar, fiind inconjurat de o gradina exotica de peste 15.000 de metri patrati, cu aproximativ 200 de specii de plante. Situat la circa 350m de plaja resortul dispune de 112 spatii de cazare, restaurant, pizzerie, 2 baruri, 1 piscina cu apa de mare, 1 piscina pentru copii, 1 loc de joaca pentru copii. plaja cu sezlonguri gratuite.

Parcare: 15 lei/zi, fara asigurarea serviciilor de paza.

Camere: Resortul pune la dispozitia oaspetilor sai urmatoarele tipuri de camere:
- 43 de camere duble de 4 stele cu balcon
- 33 de camere duble de 4 stele fara balcon
- 3 camere Family cu balcon
- 5 camere family fara balcon.
Dana Resort mai detine 4 vile ce sunt compuse din:
- 12 camere duble 3*,
- 8 apartamente cu living si dormitor 4*
- 4 camere Family 4*
- 4 apartamente de 2 camere 4* cu living si bucatarie.
Camerele de 3* au intre 16 si 19 mp, iar la cele de 4* suprafata variaza intre 23 si 28 mp. Toate spatiile de cazare sunt dotate cu: LCD, telefon, aer conditionat, minibar, seif, uscator de par, acces la internet.
Camerele sunt situate atat in corpul principal, cat si in cele 4 vile din cadrul resortului. Acestea sunt dispuse astfel:
Camere in hotel: hotelul are doar 5 camere la etajul 2, restul de 79 camere sunt situate la parter sau etajul 1
Camere duble 4* cu balcon- MODERNIZATE, au 1 pat matrimonial, AC, TV, frigider; Capacitate maxima 2 adulti + 2 copii (0-12 ani) / 2 adulti + 2 copii (1 copil maxim 5 ani si 1 copil maxim 18 ani).
Camere duble 4* fara balcon- MODERNIZATE, au 1 pat matrimonial si ofera posibilitatea de a usca prosoapele si costumele de baie in exterior, AC, TV, frigider; Capacitate maxima 2 adulti + 2 copii (0-12 ani) / 2 adulti + 2 copii (1 copil maxim 5 ani si 1 copil maxim 18 ani).
Camere family cu balcon - MODERNIZATE, au 1 pat matrimonial + 1 canapea extensibila, AC in living, TV, frigider;
Capacitate maxima: 2 adulti + 2 copii (0-18 ani)/ 3 adulti + 1 copil (0-5 ani)
Camere family fara balcon- MODERNIZATE, au 1 pat matrimonial + 1 canapea extensibila si ofera posibilitatea de a usca prosoapele si costumele de baie in exterior, AC in living, TV, frigider; Capacitate maxima: 2 adulti + 2 copii (0-18 ani)/ 3 adulti + 1 copil (0-5 ani).
Camere in vile: parter + 1 etajul 1.
Toate unitatile de cazare, din vile, au balcon sau terasa!
Apartamente 4* - sunt formate din dormitor + living cu canapea extensibila. Atat in dormitor cat si in living exista TV, iar in living exista AC si frigider si balcon. In living exista posibilitate adaugarii unui pat suplimentar cotra cost. Capacitate maxima: 4 adulti + 1 copil ( <18 ani).
Camere family 4* + MODERNIZATE, au 1 pat matrimonial si 1 canapea extensibila, AC in living, TV, frigider in living si balcon; Capacitate maxima: 2 adulti + 2 copii (0-18 ani)/ 3 adulti + 1 copil (0-5 ani)
Apartamente cu 2 dormitoare 4* + MODERNIZATE sunt compuse din 2 dormitoare separate, cu pat matrimonial, 1 baie comuna si balcon. Ambele dormitoare au TV, AC si frigider; Capacitate maxima: 4 adulti + 1 copil < 5 ani.
Camere duble 3* - au 1 pat matrimonial (1.5 m latime), TV, AC, frigider si balcon. Nu se accepta pat suplimentar. Capacitate maxima 2 adulti.
Regimul de inaltime al complexului este parter si un etaj, toate intrarile fiind din exterior, eliminand astfel contactul direct dintre turisti in spatiile comune inchise (holuri, lifturi).

Restaurant: Masa se va servi la Restaurantul ,,Garden', cu o capacitate de 160 locuri, dotat cu sistem de climatizare. La etaj se gaseste o terasa cu specific romanesc si bar, dotata cu sistem de sonorizare si TV. Bucataria este cu specific international, pizzeria italiana si barul se imbina perfect in peisajul resortului, conducand turistii pe trasee gastronomice interesante plecand de la bucataria multietnica dobrogeana si terminand cu experiente culinare internationale.
Mic dejun - bufet suedez, pranz si cina in sistem a la carte ( bon valoric).
Complexul cuprinde 2 restaurante care ofera preparate variate. Restaurantul principal al Hotelului Dana are o terasa cu gradina si serveste specialitati romanesti. Pe terasa se organizeaza in fiecare saptamana spectacole de muzica populara si dansuri traditionale.
La capitolul mancare buna si absolut delicioasa intra si pizzeria italiana Alberto cu pizza facuta pe cuptor cu lemne! Imbinata perfect in peisajul resortului, aceasta sectiune apreciata va prezinta retete autentice italiene de pizza cu o prospetime naturala a unor ingrediente atent selectate pentru a da un gust delicios si satios.
Oaspetii Dana Resort sunt invitati sa guste un smoothie perfect, o limoonada racoritoare sau un cocktail ce-ti surprinde simturile la barul principal de pe terasa cufundata in verdele naturii. Daca turistii doresc sa te relaxeze pe sezlong cu un pahar ce contine o licoare cu arome simple si bine definite, o licoare potrivita Verii si potrivita starii de destindere pe litoral, sunt invitati la tejgheaua celui de-al doilea bar, aflat in proximitatea piscinei. Personalul Dana Resort sta la dispozitia turistilor si este nerabdator sa puna in practica orice actiune ce va va oferi sejurul perfect in cadrul resortului !
Nou 2022!!! Turistii vor fi intampinati din acest an in noua cafenea turceasca Istanbul!


Facilitati:
- 15.000 mp de gradina luxurianta cu peste 200 de specii de plante;
- restaurant 'Garden'cu specific romanesc si international in regim a la carte;
- terasa pizzerie 'Alberto'(cuptor cu lemne);
- cafenea turceasca 'Istanbul' - din 2022!
- bar de zi;
- piscina adulti (1.40 - 1.60 m) / piscina pentru copii (1m) cu apa de mare, incalzita
- loc de joaca pentru copii;
- jocuri (biliard, tenis de masa, sah, carti de joc , rummy);
- internet wi-fi;
- depozit de bagaje;
- parcare, serviciu contra cost a 15 lei/zi;

Servicii gratuite: intrare piscina, internet, biciclete, teren de joaca pentru copii, transport bagaje, rezervari mese la restaurant, sala de conferinte, informatii, gradinita.

Servicii cu plata: salon de coafura, masaj, inchirieri jocuri, spalatorie,

Animale de companie: Accesul nu este permis.

Incepand cu sezonul 2021 se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 5 lei/persoana/zi, conform HCL 283/23.12.2020. Vor fi taxate toate persoanele cu varsta de 18 ani impliniti.



Facilitati

Bar
Restaurant
Wi-Fi
Loc de joaca exterior pt. copii
Mobilier extern
Cafenea
Jocuri
Meniu copii
Umbrele de soare
Seif
Sala de fitness
Bufet copii
Loc de joacă copii
Terasă acoperită
Șezlonguri
Alarmă fum
Țarc bebeluși
Cameră depozitare bagaje
Prosoape plajă
Piscină copii
Echipă divertisment
Recepție 24h
Camere nefumători
Grădină
Terasă
Recepție
Aer condiționat
Piscină

Locatie