Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Ospitalitatea specifica locului, bucataria bogata si diversificata, amabilitatea, promptitudinea si calitatea serviciilor sunt motivele care va vor face sa reveniti cu placere la Hotel GABRIELA.Confortul si dotarea unui hotel de clasa, dar in acelasi timp intimitatea, caldura si eleganta locuintei proprii,nbsp; satisfac si cele mai drastice exigente.


DESCRIERE CAMERE
Camera single tip Anbsp;
Suprafata camera: 12 m.
Facilitati camera: un pat cu dimensiunea de 90x200cm, balcon, aer conditionat, baie cu dus, halat de baie, uscator de par, televiziune prin cablu/satelit, minibar, seif, telefon.


Camera dubla twin tip A
Suprafata camera: 24 m
Facilitati camera: doua paturi separate, aer conditionat, baie cu dus, halat de baie, uscator de par, televiziune prin cablu/satelit, minibar, seif, telefon, birou, balcon/terasa.


Camera dubla matrimoniala tip A
Suprafata camera: 25 m
Facilitati camera: pat matrimonial, aer conditionat, baie cu dus, halat de baie, uscator de par, televiziune prin cablu/satelit, minibar, seif, telefon, birou.


Camera dubla matrimoniala cu canapea tip A
Suprafata camera: 20 m
Facilitati camera: pat matrimonial si o canapea extensibila, aer conditionat, baie cu dus, halat de baie, uscator de par, televiziune prin cablu/satelit, minibar, seif, telefon, birou, balcon/terasa.


Camera dubla twin tip B
Suprafata camera: 26 m
Facilitati camera: doua paturi separate, aer conditionat, baie cu dus, halat de baie, uscator de par, televiziune prin cablu/satelit, minibar, seif, telefon, birou.


Camera dubla matrimoniala tip B
Suprafata camera: 25 m
Facilitati camera: pat matrimonial, aer conditionat, baie cu dus, halat de baie, uscator de par, televiziune prin cablu/satelit, minibar, seif, telefon, birou.


Camera dubla matrimoniala cu canapea tip B
Suprafata camera: 25 m
Facilitati camera: pat matrimonial si o canapea extensibila, aer conditionat, baie cu dus, halat de baie, uscator de par, televiziune prin cablu/satelit, minibar, seif, telefon, birou.

DESCRIERE FACILITATI
Restaurant - 150 locuri, cu bar si terasa, sala de evenimente Gabriela Ballroom cu 200 de locuri, sala de evenimente Select 1 cu 450 de locuri, sala de evenimente Select 2 cu 600 de locuri.
Servicii: desteptare la ora dorita (gratuit), room service (gratuit).


SERVICII DE MASA
Se acorda in restaurantul propriu, cu bucatarie traditionala si internationala.


FACILITATI EVENIMENTE
Sali de conferinta: 1 - cu o capacitate de 80 de locuri in aranjament teatru, dotata cu cu flipchart, ecran de proiectie, retroproiector, videoproiector, DVD, sistem de sonorizare, acces internet. In plus beneficiati de servicii de secretariat: fax, copiator.







Facilitati

Bar
Restaurant
Camere nefumători
Terasă
Wi-Fi
Recepție
Cameră depozitare bagaje
Șezlonguri
Recepție 24h
Seif
Parcare păzită
Lift
Acces pe bază de cartelă
Piscină
Jacuzzi
Centru Spa și Wellness
Prosoape plajă

Locatie