Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PENSIUNEA BLUMENHOF BUCOVINA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Pensiunea Blumenhof Bucovina se afla in Voronet, la 350 de metri de Manastirea Voronet si 300 de metri de Pensiunea Popasul Domnesc.

Pensiunea Blumenhof Bucovina este recent construita, finalizata in mai 2020, amplasata intr-un peisaj natural, linistit si relaxant, cu gradina si loc de joaca pentru copii. Pensiunea este organizata pe 2 niveluri, parter si etaj, si dispune de terase exterioare, living generos cu semineu si TV la parter, incalzire proprie (centrala lemne), generator, loc de joaca exterior.

Descriere camere:
Pensiunea Blumenhof Bucovina dispune de 7 camere duble spatioase si cu balcon (vedere la padure) - cu posibilitate de adaugare pat suplimentar - foarte confortabil si pretabil in conditii excelente pentru odihna terta persoana (saltele paturi de calitate superioara), baie proprie, TV LED Smart, 108 cm, conexiune gratuita WiFi, seif, mini- racitor 1 apartament spatios (suprafata- peste 60 mp) cu balcon foarte. generos (2 camere, pat dublu in fiecare camera, cu saltele de calitate superioara, de asemenea), baie proprie, TV LED Smart, 108 cm, conexiune gratuita WiFi, seif, mini-racitor, zona de relaxare.

Politici:
Pentru check-in tarziu, trebuie anuntata receptia din timp.

Servicii masa:
Restaurantul pensiunii Blumenhof Bucovina este un restaurant traditional bucovinean - BukoWien Voronet, localizat in parcarea Manastirii Voronet, in curtea pensiunii BlumenHof. Are o capacitate de aproximativ 80 persoane in interior si 40 persoane la exterior (terasa).

Facilitati

TV in camera
Baie in camera
Uscator de par in camera
Internet wireless gratuit
Seif in camera
Sistem central de incalzire
Balcon
Televiziune prin cablu/satelit
Parcare gratuita
Loc de joaca pentru copii
Zona lounge / Zona TV

Locatie